af011608: Métallos FGTB - CMB; Decoster, Fons (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Centrale des Métallurgistes de Belgique (CMB) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: tekening van een metaalfabriek. Tekst: metallos FGTB 2 CMB centrale des métallurgistes FGTB. Editeur responsable F. DECOSTER. (sic!)"