ga000015.2: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 15/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000015_1Zie ook: hb000015Zie ook: hs000015 Drukblok nr. 15 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"