af005044: 'Hoe positief zie jij de toekomst?' Jouw ideeën over hiv zijn belangrijk! - Meer wit; Sensoa; Lambrechts, Chris
"Affiche van Meer wit uitgegeven in 2015 door Sensoa voor een uitwisselingsdag voor mensen met hiv en hun omgeving. Tekst: 'Hoe positief zie jij de toekomst?' Jouw ideeën over hiv zijn belangrijk! Zondag 7 juni 2015 van 14u tot 21u30. Uitwisselingsdag voor mensen met hiv en hun omgeving. Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen. Workshops, hapje & drankje, muziek, ontmoetingen… Meer info op www.levenmethiv.be. Geef om aids 096-555 55-95. V.u.: Chris Lambrechts, President Building, F. Rooseveltplaats 12 bus 7, 2060 Antwerpen - Opmaak: Meer wit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"