af015316: 7de plaats Vlaamse Raad David Geerts. SP 3 sterk en sociaal - SP Mechelen; Wagemans, Dirk
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Partij (SP) Mechelen-Turnhout voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: 7de plaats Vlaamse Raad David Geerts. SP 3 sterk en sociaal www.mechturn.sp.be. Verkiezingsdrukwerk — Verantwoordelijke uitgever: D. Wagemans, R. Sniedersstraat 37, 2300 Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"