af002933: Tine van Rompuy. Gemeenteraadsverkiezingen: Lijsttrekster. Provincieraadsverkiezingen: 2e plaats - PVDA+; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2012 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA)+ voor de provincie- en de gemeenteraadsverkiezingen in Leuven. Tekst: Maak Leuven betaalbaar. Verruimingskandidate PVDA+ Tine van Rompuy. Gemeenteraadsverkiezingen: Lijsttrekster. Provincieraadsverkiezingen: 2e plaats. PVDA+ Eerst de mensen, niet de winst www.pvdaplus.be. V.u. Marie-Rose Eligius, M.Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel • Enkel op officiële plaatsen afficheren • Verkiezingsdrukwerk 14 oktober 2012. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"