fo033021: Turkije aan de Leie
"Kleurfoto genomen tijdens het huwelijk van Ayse Palit in 1979. Het gebed door familie en vrienden in de Liverpoolstraat (Muide) te Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"