af010156: Circus te koop - Hussein; Minardschouwburg
"Affiche uitgegeven in 1969 door de Minardschouwburg voor de toneelvoorstelling Cirkus te koop. Tekst: Minardschouwburg - Gent Tel. 25.18.73. Lokatiebureel open de donder-, vrij-, zater- en zondag van 10.30 u. tot 12.30 u. en telkens 1 uur vóór iedere vertoning. Romain Deconinck stelt voor: vanaf de Gentse Feesten. Een blijspel in 3 bedrijven en diverse taferelen getiteld Circus te koop. Schitterende finale een Clownesk Eurovisie-Songfestival. Gedurende de eerste Feestweek iedere dag 2 vertoningen, matinée te 16.30 h. en avondvertoning te 20 h. 2de Feestweek: de maandag 28 en donderdag 31 juli avondvertoning te 19.30 h. en verder: iedere zaterdag te 19.30 h - iedere zondag te 16.30 h. en te 20 h. Affichekaart geldig voor 2 pers. 19 - 22 - 23 - 25 - 31 juli en verder iedere zondagavond. Drukk. Hussein - Gent FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"