fo012398: Samenkomst van het Volksfront in Parijs - Voir
"Zwart-witfoto van een samenkomst (en optocht) van het Volksfront (Front Populaire) aan de Place de la Bastille in Parijs, jaren 1930. Opschrift achteraan: Défilé du Front Populaire. Vue générale du rassemblement Place de la Bastille. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"