fo028746: L'histoire du soldat
"Zwart-witfoto van een man met stok en hoge hoed tijdens een theatervoorstelling. Vlaams volkstoneel, Brussel. Ontwerp decor en kostuums door Floris Jespers. Jaren 1920. (L'histoire du Soldat représente au Vlaamsche Volkstooneel, à Bruxelles. Décors et costumes de Floris Jespers) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"