fo022702: Verkeer, Automarkt - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een bord met info over het kopen of verkopen van je auto. Jaren 1990. Opschrift: Internationale automarkt, koop of verkoop uw auto hier, elke zondagmorgen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"