fi000742: SOM - Veiligheid in Europa - SOM; De Sutter, Hilde; Verstraete, Mario; de Meyer, Mary-Ann; Van de Winckel, Jacky; Desloovere, Karl; Panier, Koen; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 21 april 1989. Reportage met als titel Veiligheid in Europa over kernwapens. Verschillende experten en politici komen aan het woord: Hugo Ongena (voorzitter VAKA), Jef De Loof (medici tegen kernwapens), Frank Vandenbroucke. Er worden ook beelden getoond van verschillende betogingen tegen kernwapens (o.a. de betoging van 16 april 1989 in Brussel). Na de reportage volgt een studiogesprek met Frank Vandenbroucke over de NAVO."