Herman Van den Reeck : neergekogeld te Antwerpen, op de Grote markt, tijdens de Guldensporenherdenking op 11 juli 1920 - Craeybeckx, Lode; Moens, Wies; van Wilderode, Anton (Antwerpen: Levet Scone, 1970)
"uit werken en toespraken van: Wies Moens, Lode Craeybeckx, R. Derine, Anton van Wilderode en Herman Sommen"