te001572: Colère - Wilchar
"Zie ook: te001568Zie ook: te001569Zie ook: te001570Zie ook: te001571Zie ook: te001573Zie ook: te001574Zie ook: te001575Zie ook: te001576 Tekening in inkt van een woedende vrouw met een steen in haar hand, klaar om te gooien naar een militair. Behorend tot een reeks van negen tekeningen met de titel 'Colère' (tekst rechtsboven). Gesigneerd linksonder: Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"