'Dossier: Ronald Akkerman': Antje De Boeck en Peter Schoenaerts geven lijden een gezicht - Goossens, Hannelore; Dalemans, Annelies (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Hannelore Goossens; Annelies Dalemans Fonds Suzan Daniel (FSD)"