fo026361: Vrijlating syndicalisten Boel, Dendermonde 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van familie en vrienden wachtend op de vrijlating uit de gevangenis van syndicalisten van de Boelwerf. René Stroobant staat links. Dendermonde 19 maart 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"