af015701: Wiens Schuld? 5 - García Naranjo, Maruja; Goff; NCOS
"Affiche van Maruja García Naranjo uitgegeven in 1992 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor een onderwijsproject over de Guatemalaanse schuldenlast. Afbeelding: tekening van mieren in een banlieue en een grootstad. Tekst: 5. De stad groeit snel. Maar niet alle Mieren zijn daar zo blij mee. De stad is voor de rijken en fabrieken zijn er niet gebouwd. Zo is er niet voor iedereen werk wanneer de stad af is. Druk GOFF nv, Pijndersstraat 28, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"