Handhaving van de orde : studie der regeringsontwerpen 420-421-422-424 van 16 augustus 1962 - Calewaert, Willy; De Kock, Marc; Lallemand, Roger; Moureaux, Serge; Schellekens, Jacques (Etterbeek: [s.n.], 1962)
"Marc De Kock, Roger Lallemand, Serge Moureaux, Jacques Schellekens ; voorwoord van Willy Calewaert Bibliotheek RUG Nieuwste GeschiedenisArchief Blondine GoeminneBibliotheek François Vercammen"