Marine [Bladmuziek] : choeur à 4 voix d'homme - Gilson, Paul
"Uitgevoerd tijdens de 2de grote internationale zangwedstrijd, organiseert te Namen door de Gemeentelijke Administratie, 3, 10, 11 en 17 september 1899Partituur voor 1ste en 2de Tenor + 1ste en 2de BasPartij voor 1ste Bas"