fo030923: Dagelijks leven in Vlaanderen; Kinderen, Jeugd, Vrije tijd, Volkswijk - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een aantal spelende kinderen op straat in een volkswijk in Gent. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"