te005346: Burgeroorlog Kroatië, Mijn ervaringen met de oorlog - Gojkovic, Misroslav
"Oorlogstafereel, soldaten schieten op elkaar, getekend door een kind tijdens de Kroatische Burgeroorlog (1991-1995). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"