af012325: Venetië, ergens tussen hemel en water - ATB De Natuurvrienden (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Arbeiders Toeristen Bond (ATB) De Natuurvrienden voor een diavoorstelling over Venetië. Afbeelding: tekening van toeschouwers in een zaal, kijkend naar een scherm. Tekst: ATB DE NATUURVRIENDEN, FOTO- DIA- CINEKERN, JONGE NATUURVRIENDEN Geraardsbergen nodigen U vriendelijk uit op de VOORDRACHT MET DIAMONTAGE in overvloeiing VENETIE, ergens tussen hemel en water door André & Marie-Louise Van Heddeghem. Zaterdag 8 april 1978 in de Feestzaal Volkshuis, Markt 15 te Geraardsbergen. Begin om 19u45. TOEGANG: 20 F: Leden, C.J.P. en Plus-3-Pas 30 F: Niet-Leden. Vrij van zegel. (sic!)"