bt000523: Drukkerij Excelsior, leeuwerikstraat, uitbreiding, plan gelijkvloers - Stynen, Leon; De Meyer, Paul
"Collection: Bouwplannen, ontwerptekening, briefwisseling n.a.v. de uitbreidingswerken phase IV; Series: Bouwplannen, ontwerptekening, briefwisseling n.a.v. de uitbreidingswerken phase IV"