fo008563: 80 jaar CMB - Robyns
"Zwart-witfoto van het 49ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in het teken van 80 jaar CMB, Luik, 9 tot 11 juni 1967. V.l.n.r. o.a. Jozef Magé, Arthur Gailly en Gustaaf Wallaert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"