pk001053: Fanfare 'La Prolétarienne'
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de leden van de fanfare 'La Prolétarienne' van de mijnwerkers van Hénin-Lietard, Pas-de-Calais. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"