Zangzaad voor kampeerders [Bladmuziek] : een bundel liedjes : eerste deel - Wolsey, Boy; Waldorp, Jan
"Deze bundel bevat volgende liederen :KampliedFariaHandwerksburschenlieddas WandernKein schöner landIt aint gonna rain no moreLe petit navireLa charretteThe old folks at homePolly Wolly DoodleHört, ihr herrn!De roode vlamHeute wollen wirMatrosenliedJohn BrownBiancaA tavern in the townA stirring romanceMonsieur vous êtes jeun' hommePhilomeenMy bonnieSchwarzbraun ist die haselnussJuanitaTrouwe liefdeWenn alle brünnlein fliessenThe blue bells of ScotlandBin I mit Mei verlangeDe dochter van den dominéMalbroughPetrusOh! SusannaEllie RheeSchoon lievekenAuprès de ma blondeClementineThe red river valleyTic e tic e tocHand und LieseShe wasDe haaienbruiloftDie kat kom weerThe bearIf you everOp zekere boerderijDe kenienekesOnze poesDeux éléphantsDe pastoor z'n koeDe kikvorschOnze hondDas schäfermädchen und der kuckuck't Peerd van oome LoeksThree whte pigeonsColombusDe morgenstondDer schneider jahrestagThe mowed meadowDe hartstochtelijke visscher uit SoerenAin boer wol noar zien noaber touDer tod von BaselNapoleon avec Marie louiseSolomon LeviEine schaurige mordgeschichteOld black JoeDe boom stond op den bergenOld kentucky homeNieuwediepDe speelmanIn pompéGood nightGewoonte!Horch was kommt von draussen'rein?Flandren in notLe prisonnier de NantesThe Spanish guitarWenn die soldatenBobbejaan klim die bergJingle bellsLe joli tambourLa cantinièreJugendDie gedanken sind frei!Wenn wir marschierenAlouetteWij zijn jongHet boembaliedGod made menBevat 180 liederen"