fo013061: Huldiging Edgard Missiaen
"Zwart-witfoto van de huldiging van Edgard Missiaen voor zijn 25-jaar lidmaatschap van de Ieperse gemeenteraad. Op de foto onder meer Edgard Missiaen (die toespraak houdt), Louis Major en Lode Craeybeckx."