fo010013: Feestelijk uitgedost - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van Leon Torck (o.a. dirigent van de Marxkring) omringd door een feestelijk uitgedoste groep, Gent, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"