af006474: Luc Maddelein - SP; Grijson, M. (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Luc Maddelein. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"