fo001422: 1 mei, Ronse - Van de Vijvere, Rom.
"Zwart-witfoto van de kop van de stoet met de politieke mandatarissen gevolgd door de harmonie De Verbroedering in de 1 meistoet. Ronse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"