fo011329: Verkiezingen in Frankrijk - New York Times
"Zwart-witfoto van verkiezingsaffiches in Frankrijk, juni 1946. Opschrift achteraan: De kiescampagne in Frankrijk. Een kloosterlinge bestudeert aanplakbrieven van de socialistische partij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"