Homostrijd : pretentieus orgaan van de beweging voor de eenheid van revolutionair links en voor het socialisme der geneugten, massaorganisatie in opbouw (Gent: RSHK, 1978)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : maandelijksRedaktie : RSHK, Frans Ackermanstraat 20a, 9000 GentVoortgezet als : Hoepla"