af017763: BSP Walshoutem viert 30 jarig bestaan - Drukkerij Excelsior; BSP
"Affiche uitgegeven in 1968 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) van Walshoutem voor hun 30-jarig bestaan. Tekst: BSP WALSHOUTEM VIERT 30 JARIG BESTAAN. ZONDAG 19 MEI 1968 FEESTBETOGING. Vertrek: ZAAL RIO, Strijdersstraat om 14u30. SPREKERS: Alfons VRANCKX, Edmond LEBURTON. Wetgevende verkiezing 1965 - Vrij van zegel. Drukkerij Excelsior, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"