fo000509: Volkskinderen in Gent - Carpentier, Emile
"Zwart-witfoto van de volkskinderen van Vooruit tijdens het 1-meifeest in Gent, 1 mei 1902. Groepsofot met bovenaan rechts : Emile Bogaerts. Postkaart van Ph. Laporte aan Victor Lamarcq en een postkaart van Josse Lamarcq aan Victor Lamarcq. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"