fo028128: Amsterdam - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van enkele pakhuizen langs het water, Prinseneiland in Amsterdam, Nederland. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"