pk001982: Onze kinderen A.D.B. - Climan-Ruyssers
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een groep kinderen van de A.D.B. in tirolerkleren die een ballet opvoeren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"