fo004751: Tentoonstelling Hogeschool van de Arbeid in Gent
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van Richard Vankenhove op de tentoonstelling van de Hogeschool van de Arbeid in Gent van 5 tot 13 augustus 1917. Opschrift: Université du Travail. Exposition 5-13 août 1917. Le cours d'histoire. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"