fi000049: Goede tijd, slechte tijd - Raik, Etienne; Mireille; Burm, Jef (1950)
"Publiciteitsfilm (kleur, animatie) voor de verzekeringsmaatschappij La Prévoyance Sociale (De Sociale Voorzorg), nu P&V. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"