hs000495: Voorstudie van mijnwerkers - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van twee mijnwerkers die een overleden collega met een brancard wegdragen, met onderaan een detailstudie van een mijnwerker in vooraanzicht."