ws0242: Snapshot van de website www.groenzottegem.be van Groen Zottegem, genomen op 24/10/2019 - Groen Zottegem
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.136: www.groenzottegem.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"