Zomerkolonies van vleermuizen in Vlaanderen : resultaten van vijf jaar onderzoek (1995-1999) - Lefevre, Alex; Vrelust, Jef; Versweyveld, Stefan (Brussel: Natuurreservaten; WWF, 2001)
"Alex Lefevre, Jef Vrelust, Stefan Versweyveld,... et al."