Lénine sur la révolution prolétarienne et la dictature du prolétariat - Lenin, Vladimir Iljitsj (Pekin: Ed. en Langues Etrangères, 1960)
"Uitgegeven n.a.v. de 90e verjaardag van de geboorte van Lenin ; D/82/008/DOC"