ls000364: Viande De Boucherie - Wilchar
"Linoleumsnede met centraal de afbeelding van een opgehangen, opengesneden rund en een grote injectiespuit, daarnaast onder meer afbeeldingen van een stijgende grafieklijn met de tekst 'cancer', een slager met oogmasker aan die het rund keurmerkt en ondertussen een envelop toegestoken krijgt, een muizenval met de tekst 'garanti sans hormones', een kassa met het logo van de Generale Bank en de tekst 'profits' en een blikje sardines met de tekst 'mangez du pilchar'. Bovenaan de tekst 'Viande De Boucherie'. Linksonder Wilchars merkteken, rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"