Verzet per koeplet [Bladmuziek] : nieuwe rebelse liedjes - van de Merwe, Jaap (Utrecht: Bruna; Antwerpen, 1976)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :Allemaal angstGeen interesse, Meneer Kerk...Bekommerde socialistLege buikNachtbusEenvoudige schets der kapitalistische ordeWant je weet wat je hebtCensuurDe werkmensDe industrie moet groeienLichtkooien wan het ruime sopSmikkel die trommel leegSteunt de achterlijke zwartjes!'t Es al van machtAutos in AmsterdamDaarom rinkelt het bij mij... of De deodorant van de pingpingMultinationaleSchandalenIk wil 't niet pikkenSimplisties werklozenliedUitschot van de natieVolkskongreslied Groningen 1975Voor werk en werkgelegenheidAls wij de Rozengracht eens dempten...?Kom maar op met je traangasMens, ik lach me tranenBasta yaInternationaleBallade van de bolle buikDaar komen de knuppelsDood in de katedraalJezus redtVrouw van Richard NixonBilly BloatLied van de zonderlinge konsekwentiesFanfare De verwarrnigZo zijn de progressieven...Waarom zie je in de politiek nou nooit geen Casanova?'t Is nu eenmaal zoZé da SilvaSpijs en drankPersoneelsfeestJef PladijsBaas, 'k wou vragen...Keessie MafferSabota-boem-di-jeeLied van het genaaid wordenSchoolDaar sta je dan...Morgen kan het juo ook overkomenStempel BluesKreupelMijne laatste franOpmars der vrouwenBrood en rozenBlank en zwart of tusseninFijn in 'n gestichtBegrafenisWaarom zo droevig dat liedSvobodaDe grote weg : Heng yo hai ho!SiberiêLied van de unidad popular... en wij komen dit te bovenPluizen in de windStree PokoeSurinameliedAls er geklopt wordt...Werled van wildernisEr ligt een kind op straat in BelfastSterven in UlsterFédajeeBella ciaoLa guerrilleraLeve de petroleum!NATO walsDrie patroeljesZandhazenSun cin lainAls je mij soms schrijven wou...KleurenblindHonderd manDe kleur van de liefde is ook roodGrandola, villa morenaAmandaGrote klasseTrouwliedDe interseksueleOp naar de top 10KameradenPleidooi voor 't er-op-nahouden van een StalinlaanWij hebben lol!WeversfeestdagGitaartjeOnze dag zal komenDe heilige Vader en ChiliBibliotheek Regi Hambrouck"