fo030345: Land en gezicht in Vlaanderen; Arbeid, Tuinbouw - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van arbeiders aan het werk op een bloemisterij tijdens het uitzetten van azalea's. Gent, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"