fo027734: NCOS project 1405 - Radio Onda Azul, Peru - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1405; Kleurenfoto, van het zicht op de hal van het gebouw gebouwd door de ouders van Mary Knoll in de jaren 1960. Het heeft ongeveer 8 gebouwen, gebouwd voor opname- en zendkamers. Er zijn ook voldoende plaatsen voor de werking van alle ROA-afdelingen. Het gebouw werd verlaten vanwege de nabijheid van het centrum van de stad Puno. Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Radio Onda Azul; Opemerking: met 13 foto’s; Series: Projectnummer: 1405; Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Radio Onda Azul; Opemerking: met 13 foto’s; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"