Liederenbundel ten gerieve van de zangkringen De Toekomst en De Volksstem Kessel-Loo [Bladmuziek] (Kessel-Loo: [BSP])
"Deze bundel bevat volgende liederen :Je bent te dik voor mijDorpje aan de ScheldeoeverJe didelt en dadelt watLa Samba MarchinaPopje liefMuziek van den regenDe Trappers van AlaskaGeef mij maar de prairieVeeg je tranen maar wegKoetje-BoeBoleroBij het kampvuurHet hutje bij de zeeDe zevende hemelPour luiAls na regen de zon schijntO; die zoete ManneDe Jodelende Fluiter"