fo011642: Volksdrukkerij "Het Licht" in Gent - De Vogelaere, Achille
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van werknemers aan de slag in de volksdrukkerij Het Licht in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent, met o.a. Richard Vankenhove (2°v.l.). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"