te005222: Politieke karikatuur, Claes komt niet in oktober...
"Tekening als politieke karikatuur waarop Claes (C.V.P.) verkleed als sinterklaas beteuterd naar een bord kijkt waarop het logo van de B.S.P. prijkt. Bijschrift: laes, komt NIET in oktober... maar op 6 december te GENT!! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"