hs000433: Histoire sans paroles, houtsnede nr. 27/60 - Masereel, Frans (Geschichte ohne Worte : 60 Holzschnitte, 1919)
"Houtsnede nr. 27 uit een reeks van 60 getiteld, Histoire sans paroles. Zie ook: ga000433 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"