af003801: Freddy Willockx - Het Licht; BSP (1976)
"Affiche voor de verkiezingen van 1976. Foto: Freddy Willockx. Tekst: Freddy Willockx Stem Nr 5 BSP. Gemeenteraadsverkiezingen 10 oktober 1976. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"